Heeft u problemen met het lezen van de nieuwsbrief? Bekijk dan hier de online versie.
Nieuwsbrief april 2012
Eindstand Spin for Life: 343.032 euro!
Spin for Life 2012 was weer een warm bad dat deze keer een maand duurde, met wederom een prachtige opbrengst van 343.032 euro voor Villa Joep. Bestuursleden Tino Hoogendijk en Juliën van der Slikke van de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES) overhandigden afgelopen vrijdag in Vleuten de cheque aan het bestuur van Villa Joep. Ook professor Rogier Versteeg van het AMC was erbij. Lees verder »
Eindelijk succes
Negen jaar strijd heeft met hulp van velen geleid tot een doorbraak in neuroblastoomonderzoek. Een moment voor Rowald en Leontine Steijn om op een persoonlijke manier terug te kijken. En vooruit. 'Onze missie kende vele ontmoedigende momenten. Maar meer dan het kostte heeft Villa Joep ons 'opgebracht'. We hebben een grote sprong gemaakt, blijf meestrijden!'

Lieve lezer, lotgenoot, medestrijder,

Het is bijna negen jaar geleden dat we Joep beloofden de strijd tegen neuroblastoom te zullen voortzetten. We beloofden Joep op te zoek gaan naar een medicijn tegen neuroblastoom, tegen de ziekte die onze zoon van ons afnam. Lees verder »
Villa Joep levert eerste promovendus af
Floor Duijkers van de neuroblastoom-onderzoeksgroep van het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis promoveert op 30 mei. Dat doet ze op het onderzoek ‘Neuroblastoma: from epigenetics to genetics’. Villa Joep sponsort het onderzoek, samen met stichting ODAS en het KWF. Onderzoeksleider dr. Max van Noesel beschrijft kort de ontdekkingen die het onderzoek opleverde.
Lees verder »
Schenking Super Joeri
Super Joeri is de heldennaam van Joeri L'abée uit Bavel.
Joeri is op 21 juni 2011 op 3-jarige leeftijd aan neuroblastoom overleden. Joeri heeft dapper 6 chemokuren doorstaan en samen met zijn papa, mama en zusje hoopte hij op een behandeling in de Verenigde Staten, in Philadelphia.

Er was moed, hoop en heel veel kracht. Samen met een heleboel lieve mensen en sponsoren werd er alvast geld ingezameld voor de reis en het verblijf van het gezin in Amerika. Helaas liep alles anders. Joeri ging snel achteruit en overleed op de eerste dag van de zomer. Lees verder »
Twintigduizendste olifant verkocht
bij Jan de Witte
De twintigduizendste Villa Joep-olifant is uiteindelijk in Vlaardingen verkocht. Jan de Witte, alweer jaren mede-organisator van het plaatselijke spinningevent, nam de mijlpaal voor z’n rekening.

De eerste boot met Villa Joep-olifanten die een paar jaar geleden aan een Rotterdamse kade aanmeerde, had al een paar dozen aan boord voor Jan de Witte. Sindsdien bleef Jan een gestage afnemer. De verkooppiek is de jaarlijkse spinningmarathon bij Sport & Fitness Tino Hoogendijk.
Zo kwam ook de twintigduizendste olifant in Vlaardingen terecht. Lees verder »
Grote hit voor Racoon
Het schitterende ‘Don’t give up the fight’ van Racoon is een mega hit geworden. Zoals bekend gaat de opbrengst van dit nummer via onze zusterstichting Stichting Jayden, integraal naar onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker. Racoon is er ons inziens in geslaagd het nummer onlosmakelijk te verbinden met neuroblastoom kinderkanker. Mede hierdoor komt neuroblastoom onder de aandacht bij een groter publiek.

Voor Villa Joep is dat enorm belangrijk! Op You Tube en via Twitter hebben wij mooie verhalen en filmpjes voorbij zien komen. Op 13 mei a.s. geeft Racoon een groot benefiet concert in Goes. Ook hiervan gaat de opbrengst naar neuroblastoom onderzoek. Zie www.racoon.nl
Kinderen met kanker nee, dat is nooit oke
"Kinderen met kanker nee, dat is nooit oké", rapte groep 8 van basisschool de Wiedekieker uit Sint Jansklooster. Een paar maanden geleden organiseerde deze school een kerstmarkt voor Villa Joep. Vorige week mocht onze ambassadrice Dineke van Dalen een cheque van 800,00 in ontvangst nemen. Speciaal voor deze overhandiging rapten de kinderen een lied voor Villa Joep. Wij waren bijzonder verrast. Lees verder »
Ben jij onze nieuwe Account Manager?
Ben jij enthousiast over het verhaal van Villa Joep? En wil je dat enthousiasme doorgeven? Dan ben jij de nieuwe vrijwilliger die we zoeken voor de functie Accountmanager Fondsenwerving. Met enige regelmaat vinden grote inzamelingsacties plaats voor Villa Joep. Met de organisatoren van die acties onderhoudt de Account Manager contact. De persoon die we zoeken voor deze vacature moet daarom representatief, doortastend en sociaal vaardig zijn. Bovendien ben je goed in organiseren en neem je graag de leiding.

De functie Accountmanager Fondsenwerving kost je circa twee tot vier uur per week. De meeste werkzaamheden, waaronder het overleggen met collega's van de afdeling Fondsenwerving, kunnen in de avonden worden gerealiseerd. Het betreft een vrijwilligersfunctie. Ben jij of ken jij deze persoon?
Kijk dan op de website voor meer informatie »
2-3 juni 2012 Jan en Natasja lopen 80 km
voor Villa Joep
Ze vertrekken midden in de nacht van 2 op 3 juni. Jan en Natasja, de opa en mama van Diego. Diego heeft neuroblastoom en heeft een reeks zwaren behandelingen achter de rug. "Nu ga ik iets voor Villa Joep doen", zei Natasja dapper en samen met haar vader loopt ze mee met de nachtelijke wandeltocht van Bergen op Zoom naar Vlissingen. De kilometers hopen ze zo veel mogelijk gesponsord te krijgen voor onze stichting. Wij wensen Natasja en Jan heel veel succes. Lees verder »
Olifant met Linda
Ook Linda de Mol is dol op de superzachte Villa Joep Olifant. Bestel er zelf een of meer. Er zijn inmiddels meer dan vijftig verkoopadressen!
White Spring Sensation goes Toppop: 12.500,00 euro
Op 17 maart was het zo ver. Het dak ging er af: The White Spring Sensation goes TOPPOP! De Ladies' Circle Roermond en de Ronde Tafel 74 Roermond tekenden voor de organisatie van wederom een geweldig feest! De kaartverkoop was vooraf helemaal uitverkocht.

De partygangers verschenen uitgedost in jaren '70 en '80 stijl en de dansvloer was helemaal vol! Van ABBA tot Michael Jackson de sfeer zat er helemaal in. Hoogtepunt van de avond was toch wel de cheque-uitreiking aan Villa Joep met daarop het duizelingwekkende bedrag van 12.500,00 euro!! TOPpop YEAH!
13 mei 2012
Benefiet concert Racoon
17 mei 2012
Kim Classic toer
2-3 juni 2012
Jan en Natasja lopen 80 km voor Villa Joep
16 juni 2012
Friese Gooitske loopt
Slachte marathon
   
2 april 2012
Kledingverkoop in Leiden groot succes!
   
   
28 maart 2012
Bakkerij van der Spoel in actie voor Villa Joep
   
   
23 maart 2012
Lieve vriendinnen kiezen Villa Joep
   
   
16 maart 2012
'Een onrechtvaardige ziekte'
   
   
16 maart 2012
Media Facility Group sponsort poster
   
   
9 maart 2012
Succes voor Knipactie Hessel Hairfashion
   
Wat kunt u doen?Word donateurDoneer eenmaligKoop een OlifantOrganiseer een actieWord vrijwilligerBied een product of dienst aanWord partner in fondenwerving
Vrijwilligers
Projectmanager Marketing & Communicatie
Account Manager Fondsenwerving
Actiemanager Fondsenwerving
Event Initiator
Villa Joep is een ANBI stichting
Vind ons op Facebook
Bezoek onze Hyve
Volg ons op Twitter
Abonneren op RSS
Abonneer op LinkedIn
Bekijk ons op Youtube
   
Partners Sponsors Contact
De Villa Joep Families
VES Spin for Life
Stichting Jayden
Bordurende Joepgroep
Kledingbeurs Leiden
Joost Luiten
Villa Joep Hyves
Your Life Sportsclub
Community
Facebook Vind ons op Facebook
Hyves Bezoek onze Hyve
Twitter Volg ons op Twitter
YouTube Bekijk ons op YouTube
BDO Accountants & Adviseurs
Clipit News
Delta Focus
Notaris Delahaije
Dijkstra Voermans, Utrecht
FDC De Spits, Leiden
Flink, Den Haag
Flyerzone
Holbox
Knipsel Info Service
NetApp, Schiphol Rijk
PP Ofset, Delft
Rabobank, Voorschoten
Sterk Werk Communicatie
Studio Keijzer
Zwart en Hoevenaars
Netwerknotarissen
Secretariaat
Het Kleine Loo 414G
2592 CK Den Haag

T: 070 - 750 74 88
E: info@villajoep.nl
KvK Rijnland 28102947

Donaties
Rabobank: 15.50.13.866

Overige bankgegevens:
BIC/SWIFT nummer: RABONL2U
IBAN nummer: NLRABO 0155013866

Afmelden
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer
ontvangen? Meld u dan hier af.