Villa Joep olifanten

Unieke Villa Joep Olifant

Het olifantje in het Villa Joep-logo was het lievelingsdier van Joep. De moederolifant beschermt de baby met haar slurf. Sinds de oprichting van Villa Joep is deze zorgzame moederolifant met baby de mascotte van onze stichting.

Super zachte knuffel

Deze olifant met baby zijn als super zachte knuffel te koop. Gemaakt door Happy Horse, het merk dat al meer dan veertig jaar knuffels bedenkt en maakt. Alleen te koop via Villa Joep of één van onze verkooppunten.

Met de aankoop van een olifant steunt u belangrijk onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

De verkoop van de olifant zal de naamsbekendheid van Villa Joep en van de ziekte neuroblastoom ten goede komen. Deze bekendheid zal ons ondersteunen bij het bereiken van onze doelstellingen!

Van elke verkochte Villa Joep olifant gaat - na aftrek van kosten - de totale opbrengst naar onderzoek.

Wilt u een doos kopen?

De Villa Joep olifant is een ludieke ondersteuning van uw inzamelingsactie voor Villa Joep. De olifanten zijn per doos van 12 stuks te koop (à €119,40). Maar u kunt natuurlijk ook een doos bestellen en deze leuke olifantjes in uw eigen omgeving uitdelen of verkopen ! De olifantjes zijn bijzonder geschikt als kraam-, bedrijfs- of kerstcadeau. Voor meer informatie en/of bestellen, stuur een e-mail naar: olifant@villajoep.nl

Wilt u één of een paar olifanten kopen?

Wilt u één of een paar olifanten kopen, dan kunt u terecht bij onze verkooppunten. U kunt de olifant(en) zelf ophalen tegen contante betaling. De met een 'V' gekenmerkte verkooppunten zijn, over het algemeen, tijdens kantooruren te bezoeken. Wilt u een olifantje afhalen en/of meer informatie? Dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar één van onze verkooppunten.