Aanvraag promotiemateriaal

Hieronder kunt u promotiemateriaal van Villa Joep downloaden. Op verzoek kunnen wij ook aangepast promotiemateriaal voor u verzorgen. Stuur dan een e-mail naar info@villajoep.nl.

Promotiemateriaal

Folder

In deze folder vindt u naast informatie over onze stichting ook een donatieformulier. Deze folder is op aanvraag (info@villajoep.nl) ook in het Engels beschikbaar.

Aanvragen

Posters

Om op de locatie van uw evenement een Villa Joep beeld te geven kunt u posters bestellen. We beschikken over posters met het formaat A1 en A3.

Aanvragen

Vlaggen

Om de locatie van uw evenement duidelijk een Villa Joep beeld te geven kunt u vlaggen bestellen. Deze vlaggen (afmetingen: 2 x 3 meter!) gebruiken wij graag weer opnieuw en vragen u daarom vriendelijk deze na gebruik terug te sturen. Indien dit 14 dagen na uw evenement niet is gebeurd zijn wij genoodzaakt 15 euro per vlag in rekening te brengen.

Aanvragen

Banieren

Om de locatie van uw evenement duidelijk een Villa Joep beeld te geven kunt u banieren bestellen. Deze banieren (afmetingen: 2 x 3 meter!) gebruiken wij graag weer opnieuw en vragen u daarom vriendelijk deze na gebruik terug te sturen. Indien dit 14 dagen na uw evenement niet is gebeurd zijn wij genoodzaakt 15 euro per banier in rekening te brengen.

Aanvragen

Donatieboxen

Villa Joep werft fondsen door middel van; eigen evenementen, in het land georganiseerde activiteiten, sponsoren en direct mail. Collecteren behoort niet tot onze fondswervende acties, er zijn dan ook niet zoveel donatieboxen in ons bezit.

Aanvragen

Advertentie

Er zijn advertenties in verschillende soorten en maten beschikbaar. U kunt contact met Villa Joep opnemen (info@villajoep.nl) voor meer informatie.

Aanvragen

Villa Joep! Wielershirts

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Villa Joep hebben we eenmalig Villa Joep wielershirts laten maken in samenwerking met Leontien Events. En deze zijn te bestellen! Je kunt deze bestellen via het speciale bestelformulier.

De wielershirts kosten 50 euro per stuk inclusief 21% BTW en verzendkosten. 20% van de opbrengst van deze shirts komt ten goede aan onderzoek. De shirts zijn te bestellen in de maten S t/m XXL. De shirts kunnen vanaf begin maart worden geleverd.