Dank aan onze vaste sponsoren!

Sponsoren van Villa Joep; bedrijven en organisaties die belangeloos hun producten en diensten ter beschikking stellen.

Uw bedrijf kan vaste sponsor worden van Villa Joep door structureel belangeloos uw producten of diensten ter beschikking te stellen. Zo kunt u de sociaal-maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf uitdragen. Wij stellen u als leverancier natuurlijk in de gelegenheid uw bedrijfsnaam met logo op onze website te plaatsen.

De volgende bedrijven zijn vaste sponsoren van Villa Joep!

Wilt u ook vaste sponsor worden van Villa Joep?

Voor Villa Joep zijn wij op zoek naar nog een aantal producten en diensten:

  • Donatiebussen met slotje. Diverse winkels en bedrijven willen deze voor ons op hun balie plaatsen. Ook worden deze bussen gebruikt bij evenementen.
  • T-shirts met Villa Joep opdruk. Deze zullen worden gebruikt bij sponsorlopen, Spinningmarathons, vierdaagse etc.
  • Vlaggen en banieren met Villa Joep opdruk. Deze zullen o.a. worden gebruikt bij acties en sponsorlopen van Villa Joep!
  • Drukwerk zoals posters en brochures. Hier hebben wij meer en meer behoefte aan. Op deze uitingen is ruimte beschikbaar voor uw bedrijfsnaam, logo en website adres.
  • Om onze fondsenwervende acties kracht bij te zetten zijn wij verder op zoek naar een ludiek promotie item! Wie heeft een idee!

Levert u één van deze producten of diensten en wilt u deze belangeloos ter beschikking stellen? Laat het ons dan weten, het is echt de moeite waard!. Wordt leverancier en schrijf of mail ons!

Secretariaat:
Stichting Villa Joep!
Postbus 419
3220 AK Hellevoetsluis
info@villajoep.nl
NL78RABO0155013866