Vereniging Exclusieve Sportcentra /
Spin for Life

Sport & Spin for Life is al jaren al een prachtig evenement. Sinds 2007 zamelt het evenement geld in voor de strijd tegen neuroblastoom. Sport & Spin for Life leverde meer dan de helft van het bedrag dat Villa Joep sinds de oprichting inzamelde en het zorgt nog steeds voor héél veel bekendheid.

Drijvende kracht achter Spin for Life is onze partner de Vereniging Exclusieve Sportcentra (VES). Tijdens Spin for Life voeren meer dan veertig sportcentra in maart actie voor Villa Joep. Het ene sportcentrum is nog creatiever in het bedenken van fondsenwervende activiteiten dan het andere. Bekende wielrenners, schaatsers, roeiers nemen deel, net als vrijwilligers en onderzoekers van Villa Joep en niet te vergeten onze neuroblastoom-families.

Meer informatie op www.ves.nl
Meer informatie op www.spinforlife.nlVES en Villa Joep committeren zich dat jaar voor het eerst aan elkaar. VES verricht heldendaden op het gebied van fondsenwerving, Villa Joep draagt een steentje bij aan publicitaire activiteit. In 2008 spreekt de VES zich weer uit voor de strijd tegen neuroblastoom, net als in 2009. Elk van de drie jaren overtreffen de inspanningen in de deelnemende centra de stoutste verwachtingen, elke keer is het een klein wonder wat twee relatief kleine organisaties voor elkaar kunnen krijgen. Daarbij moet gezegd dat aan de kant van de VES-ondernemers heel veel mensen de handen meer dan fors uit de mouwen steken.

Elk jaar weten de sportcentra (Olympische) sporthelden, tv-beroemdheden en plaatselijke coryfeeën voor deelname te interesseren. Met al drie jaar een stijgende opbrengst tot gevolg. Daar is het VES en Villa Joep immers om begonnen: slagkracht om neuroblastoom te lijf te kunnen gaan. Villa Joep is er dan ook trots dat het de VES een partner mag noemen.

Klik hier voor foto's van het Spin for Life 2011 »
Klik hier voor foto's van het Spin for Life 2010 » <

Spin for Life film 2011

Foto: v.l.n.r. Yvonne Smits (directrice VES), bestuursleden Han de Hair, Kees Broertjes, Piet Willemsen (voorzitter VES), zittend Ted van Hees

Bekijk de video van 2010

Spin for Life 2010 Vlaardingen

Video van de cheque uitreiking 2009
Begin april namen Rowald en Leontine Steijn bij de VES een cheque voor € 448.190,52 in ontvangst.
Foto: Hans Kouwenhoven
Tino Hoogendijk (VES, links) en Kees Vink (ook VES, rechts) flankeren Rowald en Leontine Steijn, de ouders van Joep.
Tussen hen in de cheque met het recordbedrag dat de zevende Spin for Life opbracht voor Villa Joep.