De Villa Joep Families

Je hebt net iets minder uitleg nodig over de noodzaak van ons fonds als je namens Villa Joep spreekt met ouders en familieleden van neuroblastoompatiëntjes.

Landelijk netwerk

Inmiddels hebben we contact met tientallen ‘neuroblastoomfamilies’. Samen vormen ze inmiddels een krachtig netwerk dat het hele land omspant. Het netwerk levert bijvoorbeeld ambassadeurs die bij acties over Villa Joep kunnen vertellen. Samen met hen verspreiden we onze naamsbekendheid en vormen een netwerk dat zorgt voor nieuwe fondsenwervende acties. En voor hand- en spandiensten doen we ook zelden tevergeefs een beroep op de Villa Joep-community. Belangrijke partners dus, de Villa Joep-families.

Jaarlijks terugkerende Villa Joep dag

Op de Villa Joep Familiedag, komen ze als lotgenoten samen om te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van behandeling en onderzoek, hoe fondsen te werven of een actie op touw te zetten, maar ook aandacht hebben voor de 'zachte' kant, hoe is dat als je kind kanker krijgt, hoe is het als je je kind verliest aan kanker?

In oktober 2008 hielden we voor het eerst een speciale familiedag om contact te leggen. De Villa Joep dag word jaarlijks in oktober gehouden. Samen met de families werken we aan uitbreiding van het netwerk, dat honderden families zou kunnen omvatten.

Bent u ouder of familie van een neuroblastoompatiëntje? Laat ons dat dan weten via info@villajoep.nl en wij zullen u dan op de hoogte houden van de ontwikkelingen.