Onze ambassadeurs

Onze ambassadeurs Maak kennis met de ambassadeurs van Villa Joep.
Deze ambassadeurs steunen Villa Joep in de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker.

Leontien van Moorsel

Leontien van Moorsel, wie kent haar niet? Leontien werd meerdere keren op verschillende onderdelen wereldkampioen en twee keer Olympisch kampioen. Ze is sinds 2010 ambassadeur van Villa Joep en zet zich daarmee in voor de strijd tegen neuroblastoom kinderkanker. En het zal geen verrassing zijn: Villa Joep is daar ontzettend blij mee! Regelmatig geeft Leontien akte de présence bij bedrijven die een actie voor Villa Joep doen. Leontien was ook al meerdere malen aanwezig tijdens Spin for Life en gaf daar onder andere sportclinics aan de deelnemers aan de spinmarathon. 'Met zoveel enthousiasme om je heen is het geweldig iets te kunnen betekenen voor de zieke kinderen in deze wereld!' Zo overhandigde Leontien in 2010 de cheque van 440 duizend euro die tijdens Spin for Life was opgehaald door alle deelnemende sportscholen. 'Kijk, dat zijn sommetjes waarmee je iets kunt bereiken in de wereld van de onderzoeken naar manieren om zo'n verschrikkelijke ziekte als kanker te bestrijden', schrijft ze in haar blog: www.leontien.nl


Joost Luiten

Profgolfer Joost Luiten verbond midden 2007 zijn naam aan Villa Joep. Op een toernooi trof hij enkele van onze vrijwilligers en 'hun verhaal greep me enorm aan. Ik besloot direct om dit initiatief te ondersteunen', vertelt Joost op zijn website www.joostluiten.nl. 'Je kunt immers niet vaak genoeg beseffen hoe veel geluk je hebt gehad als je gezond bent opgegroeid. Om dat niet elk kind dat geluk heeft heb ik mijn naam verbonden aan Villa Joep en ben ik donateur. Bovendien heb ik Villa Joep beloofd om waar en wanneer ik kan aandacht te vragen voor hun fantastische werk. Nu ik mijn eigen site heb, kan ik dat hier en nu doen.' We zijn heel blij met de inzet van Joost Luiten, die sindsdien op uiteenlopende activiteiten aandacht vraagt voor onze stichting.


Rogier Blink

Sinds kort mogen we Rogier Blink ambassadeur van Villa Joep noemen. Rogier is Olympisch roeier. Rogier: "Om eerlijk te zijn had ik wel eens van Villa Joep gehoord, maar had eigenlijk geen idee wat voor werk deze organisatie precies deed. Dat is me duidelijk geworden op de presentatie van de 4mijl en ik was behoorlijk onder de indruk. De sfeer en saamhorigheid raakten mij. Met zijn 32 jaar is Rogier de laatste 10 jaar roeier van beroep. Na 2 Olympische Spelen afgesloten te hebben zonder medailles, maar met een welverdiende 4e en 5e plaats is hij gewisseld van de Holland 8 naar de 2-. In een jaar tijd heeft dat een Europese titel, een bronzen plak op de EK en onlangs een bronzen plak op de WK opgeleverd. Los van het feit dat hij daar erg blij mee is, heeft Rogier ook gemerkt dat hierdoor in de gelegenheid komt om aandacht te vragen voor een goed doel. Rogier heeft zich inmiddels met hart en ziel verbonden aan Villa Joep en zorgt op deze manier voor positieve aandacht!