In de media

Bezoek van koningin Máxima aan Villajoep

Bezoek van koningin Máxima aan Villajoep'

11 juli 2014

Interview Leonie in Vriendin

Leonies dochter overwon kanker met immuuntherapie. Drie jaar geleden bleek Leonies dochter Noa (6) een zeldzame tumor in haar buik te hebben. Om te genezen, moest Noa naar Ameria voor immuuntherapie. Dat was te duur voor Leonie (39) en Jeroen (36), maar: "De hele stad kwam in actie voor Noa."

Bekijk het artikel >>
5 maart 2014

Leontine in Flair

Leontine in Flair 'Ook toen Joep ziek werd, bleef hij ondeugend. Ik genoot van zijn schaterlach' Leontine vertelt het verhaal van Joep en Villa Joep in de Flair van februari. Twee volle pagina's, met prachtige foto's.

Bekijk het artikel >>
2 december 2013

Fabulous Mama over Kaj en Ilonka

#geefleven in Fabulous Mama Magazine Fabulous Mama schonk aandacht aan neuroblastoompatiëntje Kaj en z'n moeder Ilonka, die getroffen werd door borstkanker. Samen werden ze behandeld in de VS. Fabulous Mama vetelt hun verhaal en schenkt zo aandacht aan #geefleven, de grote campagne van Villa Joep.
9 november 2012

Leidsch Dagblad over nieuwe doorbraak

Leidsch Dagblad over nieuwe doorbraak In het Leidsch Dagblad van 3 november een interview met Leontine over de nieuwe doorbraak in het AMC. 'Hier doen we het voor.'

Bekijk het artikel >>
24 februari 2012

AD pikt onderzoeksdoorbraak op

AD pikt onderzoeksdoorbraak op De doorbraak in het genenonderzoek in het AMC in Amsterdam werd ruim behandeld in de media. Ook in het AD verscheen een interview met Leontine, Rowald en natuurlijk prof. dr. Rogier Versteeg.

Bekijk het artikel >>
20 februari 2012

Ambassadeur Joost Luiten doneert gul in Telegraaf

Ambassadeur Joost Luiten doneert gul in Telegraaf Lezers van een wakkere krant beloonden toernooiwinst van Joost Luiten in november 2011 met het predikaat 'sportmoment van de maand'. Toen Joost daar later een mooi geldbedrag voor mocht weggeven, dacht onze ambassadeur meteen aan Villa Joep. Top toch?
4 oktober 2011

Jelle Renes in Attent

Jelle Renes in Attent "Je zoekt informatie over de ziekte van je kind en dan lees je gewoon dat er geen geld is voor onderzoek naar neuroblastoom. Ik dacht dat bestáát toch niet." Jelle Renes komt uitgebreid aan het woord in Attent, kwartaalblad van de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK). Jelle is vader van overleden patiëntje Siebe en bij Villa Joep verantwoordelijk voor de Families. Lees het hele interview in het najaarsnummer van 2011.

Bekijk het artikel >>
1 maart 2011

Leontine in 100% NL

Leontine in 100% NL 'We gaan door tot geen kind meer hoeft te sterven.' Onder die kop vertelt Leontine het verhaal van Joep en Villa Joep in de 100%NL van deze maand. Vijf pagina's lang, met prachtige foto's.

Bekijk het artikel >>
27 augustus 2010

Artikel over Villa Joep in SAFE

Artikel over Villa Joep in SAFE Aandacht voor Villa Joep in het magazine SAFE

Bekijk het artikel >>
27 augustus 2010

Speciale aandacht voor Villa Joep bij KRO's Blootgewoon

Speciale aandacht voor Villa Joep bij KRO's Blootgewoon Het Medisch Dames Dispuut Floreciente uit Maastricht heeft ons gekozen als goede doel en gaat voor ons uit de kleren. Ook Villa Joep als doel wordt besproken met de meiden en Anita Witzier. De aflevering is uitgezonden op donderdag 19 augustus 2010 om 21.30 uur waar de foto's van onze co-assistentes bekend zijn gemaakt.

Bekijk de aflevering van donderdag 19 augustus met onze co-assistentes >>
11 mei 2010

Villa Joep bij TV Limburg

Villa Joep bij TV Limburg

Onze Limburgse ambassadrice Carla Verhoeven heeft onlangs een interview gegeven voor TV Limburg. Aanleiding is de verkoop van de Villa Joep olifant binnenkort in alle vestigingen van Intratruin Limburg. Wij zij enorm blij met deze publiciteit. TV Limburg wordt goed bekeken in het Zuiden! Benieuwd naar het interview? Klik dan hier om de video te bekijken.
10 maart 2010

Te horen op 100% NL

Stoppers: zo heten geluidsfragmenten die op de radio voorkomen dat er stilte valt. 100% NL heeft stoppers laten maken voor Villa Joep. Die zijn te horen op de zender. Nieuwsgierig?

Speciale "Spin For Life" Villa Joep commercial >>
Villa Joep commercial >>
7 november 2009

Leontine in Telegraaf-magazine Vrouw

Leontine in Telegraaf-magazine Vrouw De Telegraaf van 7 november publiceerde over Leontine en Villa Joep in het magazine 'Vrouw'.
20 mei 2009

Interview door Sander Ottes in West wordt wakker

Interview door Sander Ottes in West wordt wakker Woensdag 20 mei jl. werd Leontine Steijn geïnterviewd door Sander Ottes in het ochtendprogramma "West wordt wakker" op Radio West.

Beluister het interview >>
8 juni 2009

Interview met Jan Molenaar (AMC) in Knooppunt Kranenbarg

Interview met Jan Molenaar (AMC) in Knooppunt Kranenbarg Maandag 8 juni jl. werd Jan Molenaar van het AMC geïnterviewd in Knooppunt Kranenbarg (NCRV) over de doorbraak in het onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.

Beluister het interview >>
4 mei 2009

Leontine en broer & zussen in kek mama

Leontine en broer & zussen in kek mama Magazine kek mama van uitgever Sanoma zocht contact met 'moeders met een missie'. Villa Joep kent zo'n moeder: Leontine, de moeder van Joep. Samen met zijn zussen van Joep Donna, Famke, Britt en Claire en broer Wessel staat ze op een coole foto in het tijdschrift voor even coole moeders.
13 april 2009

Leontine en Rowald in het AD

Leontine en Rowald in het AD Het was 'Dag van zeldzame ziekten' op 7 april. Reden voor het AD om Leontine en Rowald te interviewen in het landelijke katern. Zie het hele artikel hier. In het stuk waren een paar foutjes blijven zitten. Zo is het jammer genoeg niet waar dat een kwart van de patiëntjes overlijdt, maar een kwart dat overleeft. Verder heeft Villa Joep geen tot nu toe niet vijf, maar bijna twee miljoen euro ingezameld.
22 maart 2009

Spin for Life bij SBS6 Hart van Nederland

Spin for Life bij SBS6 Hart van Nederland
14 maart 2009

Interview Barneveldse Krant

Interview Barneveldse Krant
Familie Stuivenberg vertelt over het verlies
van hun dochtertje Marleen (3 jaar) Cees en Carolien Stuivenberg verloren ruim twee jaar geleden hun driejarige dochtertje Marleen aan neuroblastoom. Cees is als Hoofd Financiën vrijwilliger bij Villa Joep!

Bekijk het artikel >>
12 maart 2009

Uitgebreid artikel in lijfblad VES

Uitgebreid artikel in lijfblad VES Een uitgebreid verhaal over Spin for Life en over Villa Joep staat in 'Exclusief for u', Sports, Health & Lifestyle Magazine. Het verhaal staat in het eerste nummer van het lijfblad van de Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES). Het verscheen in maart 2009 in een oplage van 70.000 stuks.

Bekijk het artikel >>
12 december 2008

Te horen op Q-Music

Te horen op Q-Music

Stoppers: zo heten geluidsfragmenten die op de radio voorkomen dat er stilte valt. Q-Music heeft stoppers laten maken voor Villa Joep. Die zijn te horen op de zender. Nieuwsgierig?

Speciale "Spin For Life" Villa Joep commercial >>
Villa Joep commercial >>

10 december 2008

Leontine in relatieblad zorgverzekeraar

Leontine in relatieblad zorgverzekeraar In een artikel over vrijwilligers staat Leontine Steijn, moeder van Joep, deze maand in het blad GeZZond voor verzekerden van Zorg en Zekerheid. De zorgverzekeraar stuurt het naar de ruim 200.000 verzekerden in de regio Leiden, het Groene Hart en de Bollenstreek. Wie het blad openslaat, krijgt meteen een voorproefje van de knuffel van Villa Joep die binnenkort leverbaar is.
13 juli 2008

Leontine: Libelle-STER

Leontine: Libelle-STER Sterke Toegewijde vrouwen die hun Energie inzetten voor Resultaat: dat zijn de STER-ren van weekblad Libelle zomer 2008. ' Onze' Leontine Steijn is de derde in een rij van tien Libelle-sterren. Na de serie, vanaf 8 september, kunnen lezeressen en bezoekers van de Libelle-website op de sterren stemmen.

Bekijk het artikel in de Libelle >>
Stem op Leontine >>

17 maart 2008

Villa Joep bij SBS 6 Hart van Nederland

Villa Joep bij SBS6 Hart van Nederland

Naar aanleiding van het succesvolle VES 'Spin for life event' dat 17 maart 2008 heeft plaatsgevonden, heeft het SBS6 programma Hart van Nederland een item over Villa Joep uitgezonden. Rowald en Leontine Steijn en ook prof. dr. R. Pieters (kinderarts/oncoloog) van het Sophia Kinderziekenhuis kwamen uitgebreid aan het woord. Het persoonlijke verhaal over Joep, verwoord door zijn ouders Rowald en Leontine en vooral hun drive om de wereld na zijn overlijden te doen veranderen zal de kijkers zeker hebben aangesproken. Voor Villa Joep een mooie kans om haar naamsbekendheid nog verder te vergroten.
12 maart 2008

Algemeen Dagblad Groene Hart

Leontine en Birgitta in het AD Groene Hart Aandacht voor de spinningmarathon van de VES in het Algemeen Dagblad

Bekijk het artikel >>
11 maart 2008

Telegraaf

Villa Joep landelijk in de Telegraaf Bekijk het artikel >>
23 oktober 2006

Interview in dagblad BN/de Stem

Interview in dagblad BN/de Stem Regelmatig verschijnt er iets in de pers over Villa Joep. Op 12 oktober jl. stond er een uitgebreid artikel en interview in het dagblad BN/de Stem.

Bekijk het artikel >>
20 maart 2006

Actie Rick SBS6 Monster

Inzamelingsactie voor patientje Rick uit Monster brengt recordbedrag van 52.600 euro op!

In de uitzending van Hart van Nederland van zaterdag 18 maart jl. is uitgebreid aandacht besteed aan Villa Joep. Aanleiding voor dit item was een grootse inzamelingsactie in het Zuid-Hollandse Monster, waarover meer op deze site. Deze actie was georganiseerd door het kinderdagverblijf van de 5-jarige Rick, een neuroblastoompatientje.
De volledige opbrengst, een bedrag van 52.600 euro (!), van deze zeer succesvolle dag gaat naar Villa Joep.
Hart van Nederland heeft Rick, twee dagen gefilmd. In de uitzending werd Rick gevolgd in het Sophia Kinderziekenhuis waar hij behandeld wordt en tijdens de actiedag waar Rick zelf ook bij kon zijn. De happening op zaterdag 18 maart was een overweldigend succes voor Rick en zijn ouders maar vooral ook voor Villa Joep. De opbrengst is enorm en ook de publiciteit die deze actie heeft opgeleverd is groot. Behalve Hart van Nederland besteedden ook het Algemeen Dagblad en een groot aantal regionale media aandacht aan de actie en aan Villa Joep.